گیاه اسپند NO FURTHER A MYSTERY

گیاه اسپند No Further a Mystery

گیاه اسپند No Further a Mystery

Blog Article

دود دادن منظم اسپند در طول هفته می‌تواند یک راهکار موثر برای کاهش شپش در محیط محسوب شود.

مصرف اسپند می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند و در پیشگیری از بیماری‌های مختلف مؤثر باشد. در ادامه این مطلب بخش سلامت مجله خبری چشمک در بخش گیاهان دارویی با خواص اسپند همراه باشید.

یکی از مهم‌ترین خواص اسپند که آن را به یک گیاه فوق‌العاده تبدیل کرده است قابلیت شکستن سلول‌های چربی و کاهش وزن است.

در این مطلب به بررسی خواص اسپند پرداختیم و اطلاعاتی را در این باره بیان کردیم. مصرف این گیاه به اندازه می‌تواند فواید فراوانی برای سلامتی داشته باشد. چنانچه در مصرف این گیاه زیاده‌روی کنید از مضرات اسپند در امان نخواهید ماند.

سیستم گوارش انسان نیز از خواص اسپند برخوردار است. متخصصان طب سنتی بر این باورند که مصرف اسپند می‌تواند با اثرگذاری بر روی آنزیم‌های گوارشی به بهبود سیستم گوارش، کاهش معده درد و دل درد، کاهش یبوست و درمان اسهال کمک کند.

شاید تا به حال از اسپند فقط برای پاکسازی و ضد عفونی هوا یا گاهی هم دوری از چشم زخم استفاده کرده باشیم.

یکی دیگر از مزایای اسپند مربوط به دفع سموم است. همین موضوع باعث شده تا از اسپند به عنوان یک داروی قوی برای خنثی کردن سموم ناشی از گزش حشراتی چون مار استفاده شود.

همین موضوع نیز باعث شده است تا متخصصان طب سنتی توجه بسیار زیادی به این گیاه داشته باشند و استفاده از آن را برای اهداف درمانی توصیه کنند. در ادامه به خواص اسپند و مزایای دود کردن آن در خانه می پردازیم.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به خبرگزاری فرتاک نیوز و استفاده از اخبار و محتوا با ذکر منبع مجاز است. طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

اختلالات هورمونی مهم‌ترین دلایل ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها است. افرادی که سطح هورمون‌هایشان تنظیم شده نیست معمولا عوارضی چون افزایش و کاهش وزن، تغییر رنگ پوست، اختلالات جنسی و قاعدگی، رشد موهای زائد و اسپند دود کردن ... را تجربه خواهند کرد.

اسپندخواص اسپندخواص اسپند دود کردنخواص دارویی اسپندخواص درمانی اسپندخواص درمانی دود اسپندخواص دود اسپند

مصرف اسپند در دوران بارداری و شیردهی اکیداً ممنوع است. زیرا این گیاه می‌تواند منجر به سقط جنین، زایمان زودرس و نقص در جنین شود. همچنین، اسپند می‌تواند از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل شده و برای او مضر باشد.

همچنین، برخی معتقدند که دود اسپند با تقویت سیستم ایمنی بدن، به مبارزه با ویروس آبله مرغان یاری می‌رساند.

اسپند به‌عنوان یک ماده‌ی سمی هم شناخته می‌شود و اثرات ناشی از سم نیش مار و نیش برخی حشرات که از دسته‌ی نوروتوکسین‌ها (زهر فلج کننده‌ی اعصاب) هستند را کاهش دهد اما هیچ اثری روی هموتوکسین‌ها (سم از بین برنده‌ی گلبول‌های قرمز خون و ضد انعقاد قوی) ندارد.

Report this page